Monday, September 21, 2015

Cyklovýlet #3

Fidov prvý naozaj dlhý cyklovýlet, a náš druhý pokus o výlet v lesoch medzi Ochozom, Bukovin(k)ou a Olšanmi, keďže pred týždňom som si po prvých dvoch kilometroch spomenula, že vlastne musím pracovať.


Fido zatiaľ stále neni extra kamarát s bicyklom, aj keď radosť z dlhšieho bežania o život už objavil, a tak verím tomu, že ho časom zoberie na milosť. A tak teda začína byť tradíciou, že v momente ako mu dovolím vyraziť, tak beží a beží a ja nemusím ani krútiť.


Zhruba v tretine trasy nás čakala prestávka u krásneho jazierka pod skalami. Voda síce nebola extra krásna na pohľad, ale nesmrdela, a Fido usúdil, že je dosť dobrá na to, trošku si zaplávať.



Celá trasa mala 26 km, prevýšenie dokopy 500m rozdelené do troch výšľapov, a všetci sme ju zvládli v pohodičke, psisko ani na konci nejavil známky prehnanej únavy, takže takéto výlety v pohodičke, možno môžeme ešte kúsok pridať.

Jedine na poslušnosti bude treba popracovať, prítomnosť bicykla spôsobila Fidovi absolútne zabudnutie toho, čo znamená odloženie, a pred každým nasadnutím na bicykel ho bolo trikrát vracať do správnej polohy.

No comments:

Post a Comment