Monday, June 1, 2015

Stopy od júna

Pondelok 1.6.

Hlina, ráno bola rosa ale včera bolo sucho, takže asi moc sucho, 6:35 ráno, zhruba 20+ minút odstáta.
Katastrofa. Na rovnejších úsekoch sa rozbehol, lom alebo odbočky do oblúku totálne vždy prešiel, a potom nasávajúc jak vysávač behal po okolí jak sa to snažil nájsť - a nešlo to a nešlo. Vliezol ešte aj do poľa vedľa, behal a ňufal v obrovskom okruhu, a keď sa našiel tak sa po pár krokoch zase stratil. Dnes to bolo ale asi fakt ťažké, lebo na konci, keď som ho pustila si prejsť stopy vedúce z konca nazad k nášľapu, aj tam sa po pár krokoch hneď stratil - takže to nebolo len nedostatkom motivácie.
Predmet na konci - vyzobol tie štyri kúsky a snažil sa ísť ďalej, takže to chce väčšiu hromádku zatiaľ.

Štvrtok 4.6.

Štvorček bez stredu - video na FB

Pondelok 8.6.

Ďalší štvorček

Streda 10.6.

Extra suchá tráva v technolog. parku, trošku vietor, 10 minút a 130 krokov
Lomy zase nič moc, prišlo mi, že buď fláka lebo neviem, alebo to bolo pre neho zase moc ťažké, a preto ten lom vždy prejde, a až keď fakt zistí že neni ďalej pachová stopa, tak to začne riešiť. Proste ide, aby došiel na koniec, ale nie precízne.
Zabudla som predmet, tak tam bola jeho hračka, na ľahni sa mu moc ľahnúť nechcelo, tak zaľahol krivo.
Nič moc celkovo dnes, ale teda pri tom suchu je to asi fakt pomerne ťažké.

Pondelok 15.6.

Včera večer napršalo, tak sa dnes dalo ísť ňuchať. Máme vraj robiť cyklické stopy, takže dnes štvorec pravotočivý, 5x4 kroky, s granulami. Prvé kolečko práca super, niektoré v rohoch síce vynechal, ale ani nevybočil. Druhé kolo po vybočení okamžitý návrat, posledné kolečko pred posledným lomom už zišiel a začal si ňuchať niečo svoje v strede štvorca, načo zafúklo vôňu predmetu + pamlskov ktoré boli pod ním, a tak si to strihol priamo k nemu. Zaľahnúť na povel sa mu moc nechcelo, ale nakoniec spravil aj rovno.

Sobota 20.6.

Dnes bolo síce tak hnusne sucho, že som ani nezvládla zavŕtať kolík do zeme, ale pes už dlho nečuchal, a hlavne potrebuje zabaviť keď s ním nemôžem na prechádzky teraz.
Štvorec ľavotočivý, podobne veľký ako minule, granule, 2 a štvrť otočky, zakončený predmetom. Prvú otočku granule riedko, druhú potom nahusto. Najprv pomerne letel, po druhom zatočení takmer hneď prebehol celú stranu, ale potom spomalil a začal zobať. Predmet zaľahnutý pekne.

Nedeľa 21.6.

Koniec sveta a fail. Moc dlhé, málo chuti do žrádla, málo vybehaný, včera sme už ňuchali, nové miesto... Video s chybami.

  • KRATŠIE!! aby ho to neprestalo baviť
  • predmet nemôže byť cítiť
  • nezasahovať do toho, keď si skráti cestu, jeho vec, príde o to čo bolo v lome (viac pamlskovať lomy, prípadne niečím lepším)
  • kašľať na nejaké fancy tvary, proste štvorec stačí, jeden deň jeden smer, druhý deň opačný

Utorok 23.6.

Štvorec 3x4 kroky, fúkalo celkom silno smerom z horného rohu, bolo tesne po daždi takže ľahké čo sa týka pachov. Spočiatku bol odfúknutý celý čas mimo vyšľapané, buď vybehnutý úplne mimo, alebo naopak z opačnej strany zacítil granule po vetre a vydal sa krížom cez štvorec za nimi, ale po chvíľke takéhoto zmäteného pobiehania pochopil, ktorého pachu sa má držať, takže nakoniec jedno celé pekné kolečko. Predmet položený po vetre, takže ho našiel krásne na konci toho kolečka, a na povel zaľahnutý.

No comments:

Post a Comment